Amikor egy fotó hozza meg a nemzetközi ismertséget egy márkának…

Egészen biztosan nem írtunk volna soha egyetlen sort sem a német Bergedorfer Bier sörről, hiszen nem sörblog vagyunk. (Mondjuk, ha éppenséggel azok lennénk, biztosan mindig részegek lennénk, kiindulva abból, hogy mennyit fényképezünk. 🙂 ) Most azonban kivételt teszünk, hiszen egy meglehetősen érdekes fotósorozatot adott ki reklámkampányként a Bergedorfer márka. Mint ahogyan az alábbi fotókon is egyből kitűnik: ezek bizony szőrös, félmeztelen férfiak, akiknek botrányosan nagy sörhasuk van, úgy komponálva a képet, mintha kedves, bájos kismamák lennének egy kis pocaklakóval.

Bergedorfer Bier2

Bergedorfer Bier1

Persze korántsem vagyunk biztosak abban, hogy mindenki viccesnek találja ezeket a fényképeket, de arra egészen biztosan jó volt ez a marketinghúzás, hogy bejárja a sajtót a Bergedorfer Bier neve és a fényképek révén ismertebbé váljon a márka! Facebook oldalát is csak 173 ember lájkolta ezidáig.

Mindenesetre mi megkóstolnánk  a Bergedorfer Bier-t. Bár mondjuk belegondolva kissé lehangoló lenne, ha pár üveg elfogyasztását követően ilyen bazi nagy sörhasunk fejlődne ki tőle…

Azt, hogy tetszik-e, vagy nem a kampányfotó, azt döntse el a Tisztelt Olvasó, akár egy Bergedorfer Bier társaságában…

Forrás: Bokeh Digitalrev