Pihenés, feltöltődés, wellness a hévízi Palace Hotel****-ben

Mindenkinek szüksége van az időközönként be-beiktatott és -programozott lazításra, kikapcsolódásra.
Wellness szálloda ajánló - Hotel Palace**** Hévíz

Mindenkinek szüksége van az időközönként be-beiktatott és -programozott lazításra, kikapcsolódásra, hiszen nincs ember, aki elkerülhetné a felgyorsult világ sokszor túlpörgött ritmusát követő mellékterméke(ke)t: az erejét vesztettséget, ernyedtséget, kimerültséget.

Ha pihenése úticéljául a hévízi Palace Hotelt választja, biztos lehet abban, hogy érkezése pillanatától fogva nagyszerű felfrissülésben és sokat idézett pozitív élményekben lesz része, melyek kedves emlékei között kapnak helyet.

A Hotel Palace Hévíz szálloda szolgáltatásai kivétel nélkül azért vannak, hogy az Ön igényeit a lehető legszéleskörűbben kielégítsék, hogy arcára mosolyt, és az elégedettség-érzés számos más látható és láthatatlan jelét idézzék meg.

Amivel a Palace Hotel idelátogató vendégeinek igyekszik kedveskedni:

- több mint száz tágas, kényelmes, klimatizált és elegáns szoba
- a sokak által méltán kedvelt wellness-részleg
- a tradicionális és népszerű hévízi gyógyító eljárások, terápia
- a pompás és ínycsiklandóan ellenállhatatlan gasztronómia (a Monarchia Étterem mind hazai, mind nemzetközi szemszájnak ingerét kielégítő és kényeztető ételkülönlegességekkel igyekszik az ide látogatók kedvére tenni)
- a hotel szépségklinikájának szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek pedig orvosi beavatkozás nélküli bőrfiatalodásban részesülhetnek.

Készüljön fel a test felüdülésére és a lélektank újrafeltöltésére Hévízen: a Palace Hotel berkeiben

Ahol a vendégek nagyra értékelik:

a szálloda nagyszerű elhelyezkedését (többek között, és egyáltalán nem elhanyagolható módon a híres hévízi tófürdőhöz való közelségét)
a sokcsillagot érdemlő személyzet kedvességét, segítőkészségét, barátságosságát
a szobák kényelmét, tetszetősségét, tisztaságát, szépségét és klimatizált mivoltát
a szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat kényeztető fenséges étkeket.

Pihenésre éhesen…

Valójában mit is vár el a pihenésre, felüdülésre szánt időtől az ember? Függetlenül attól, hogy speciális öltözékkel felvértezetten hegyet mászik; sétál egy madárcsicsergéstől elvarázsoltnak tetsző erdőben, annak oxigéndús levegőjét tüdejébe szívva; vagy éppenséggel egy szálloda meghitt berkeiben átadja magát egy profi masszőrnek, hogy az mintegy kidörzsölje testéből a felgyülemlett testfárasztó faktorokat, a stressz melegágyát készítő szürke komponenseket…

Amikor egy szállodára esik a választásunk a rendelkezésünkre álló kikapcsolódást, relaxációt ígérő opciók közül, abban az esetben (kimondva, vagy kimondatlanul) a kényeztetés örömet és elégedettséget nyújtó érzését várjuk el valójában.

Amikor az elvárásról általánosan beszélünk, akkor önző magatartásnak mutatkozik a benne rejlő posztulátumok, követelmények akaratos jelenléte. Amennyiben a „jól megérdemelt pihenés” konkrét szükségszerűsége kerül szóba (a relaxálás elengedhetetlensége, feltöltő ereje), akkor teljesíthető igényekről beszélünk, nem pedig irreális, teljesíthetetlen követelmények egész soráról.

Ön bizonyára megérdemli a pihenést és a kényeztetést! Látogasson el a Hotel Palace Hévíz négycsillagos szállodába, hogy innen erővel, energiával telítetten, frissen és kihívásra készen távozhasson, egy közeljövőbeli viszontlátás reményében.

Kapcsolódó cikkek

A meditáció és a spirituális fejlődés kapcsolata

A meditáció és a spirituális fejlődés kapcsolata

A transzcendentális meditáció (TM) és a spirituális fejlődés kapcsolata mély és sokrétű.

Egyre többen küzdenek alvászavarral - lehetséges megoldások

Déli szieszta – orvosi rendelvényre + 5 tipp a jobb alvásért

Egyre több ember küzd alvási zavarokkal. Már-már járványnak is nevezhetnénk...

A legjobb fitneszeszközök otthonra

A legjobb fitneszeszközök otthonra

Elmondjuk, mit lehet érdemes megvásárolni.