Extrém sportos fotókat vár pályázatára a Canon

A Canon Hungária fotópályázata ezúttal a Parkour, surf, kite, ferrata, sziklamászás, sportrepülés, siklóernyőzés, wakeboard, longboard sportok megörökítésére fókuszál. A Canon extrém sportokat bemutató fotópályázatára 2016. július 10-ig várja a fényképeket, a nevezők legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel indulhatnak a megmérettetésen. A témát illetően nincs szigorú megkötés, bármilyen különleges sportról készült felvétellel lehet nevezni. A beküldött képekből a Canon munkatársai a vállalat Facebook-oldalán válogatást is publikálnak egy nyilvános albumban.

Fődíj:

2 darab tribünös belépő a 2016-os budapesti Red Bull Air Race-re, lehetőség egy Canon 7D Mark II fényképezőgép és egy Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM teleobjektív kipróbálására a Red Bull Air Race-en való fotózáshoz, egy Canon póló

A fotópályázatra szánt képeket a Canon .jpg formátumban várja canon.fotopalyazat@gmail.com e-mail címen. A beküldött képek felbontásának a kép hosszabbik oldalán minimum 1920 pixelesnek kell lennie. A részletes játékszabályzat lent, illetve ezen a linken olvasható.

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”#c90000″ class=”” size=”16″] Pályázati feltételek:

1. A Canon Hungaria Kft. (székhely: Canon Hungária KFT. 1031, Budapest, Graphisoft Park 1., Záhony u. 7.) fotózás szerelmeseinek fotópályázatot hirdet. A pályázatra olyan képeket várunk, amelyeken bármilyen extrémsport van a középpontban.

 

2. A pályázatokat a canon.fotopalyazat@gmail.com e-mail címre elküldve lehet jelentkezni 2016.07.10. 23.59-ig. A résztvevők fejenként maximum 5 db képet küldhetnek be. A résztvevők bármennyi releváns képpel jelentkezhetnek, amennyiben rajongói a Canon Magyarország Facebook oldalának. A beküldött képeket a Canon Hungária munkatársai választják ki és teszik közzé a Canon Magyarország Facebook oldalán egy fotóalbumban.

 

3. Az albumba kizárólag azok a képek kerülhetnek be, melyek a Canon Hungária munkatársai a témának megfelelőnek, relevánsnak tartanak, valamilyen formában az extrémsport megjelenik, és nem merül fel kizáró ok.

 

4. A Canon Magyarország Facebook oldalán a pályázati album a pályázatra beküldött, és annak megfelelő képekkel hetente 1 alkalommal frissül.

 

5. A pályázók kizárólag saját maguk által készített digitális felvétellel pályázhatnak, amelyek felett teljes szerzői és felhasználási joggal rendelkeznek. A fotópályázatra szánt képeket .jpg formátumban, a kép hosszabbik oldala minimum 1920 pixelméretben várják. A nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél szomszédos jogait.

 

6. A Canon Hungária kizárólag olyan fotókat bírál el publikálásra, amelyek tartalmazzák az exponálás paramétereit rögzítő EXIF-információkat is. A beküldött képeket az alapvető képjavítást meghaladóan (kontraszt, telítettség, fényerő, gradációs görbe, színegyensúly) nem lehet módosítani, ugyanakkor a képkivágással a pályázók szabadon élhetnek.

 

7. A kép mellé a következő adatokat várjuk a pályázóktól: § a pályázó neve, § a képek címe, § képek exif adatai (rekesz, idő, iso) § gépváz és objektív típusa.

 

8. 1 db fotó kerül kiválasztásra a Canon Hungária által dedikált zsűri révén. A fotó készítőjének nyereményei: 2db tribünös belépő a 2016-os budapesti Red bull Air Race-re, valamint 1 db Canon 7D Mark II és egy Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS-t USM a rendezvény idejére és 1 db Canon póló.

 

9. A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a Canon Hungária Facebook oldalán a képek megjelenjenek.

 

10. A Canon Hungária Kft. alkalmazásában álló és más, a fotópályázat koncepciójának kidolgozásában és megvalósításában közreműködő személyek és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt a fotópályázatban.

 

11. A Canon Hungária Kft. a változtatás jogát fenntartja. [/pullquote]

Határidők, időpontok, helyszínek:

A fotók beérkezése – 2016. június 13 – 2016. július 10.

Eredményhirdetés – 2016. július 11.

Eredményhirdetés Facebookon, nyertesek kiértesítése – 2016. július 11.