Impresszum

Fotoblog.hu

A főszerkesztő, Sasvári János:

Sziasztok!

Nem csak fotózok, hanem weboldalakat is szerkesztek, menedzselek, így pontosan tudom, hogy általában itt egy igazi kisregény szokott lenni sok-sok embernél. Nos, nálam ez elmarad, mert uncsi ezen a felületen. Helyette van egy gyors felsorolás:

  • 14 éve NAPI rendszerességgel fotózok, nem csak magáncélból, hanem munkámból kifolyólag is
  • 14 éve életem része a digitális sötétkamra a Photoshop
  • Rutinomat, tapasztalatomat olyan pécsi szervezeteknél, intézményeknél, cégeknél is szereztem és csiszolom, csiszoltam, mint a PTE, Zsolnay Nkft., Pécsi Fesztiválszervező Nkft., Irány Pécs Nkft., Pécs Holding ZRT. , Pécsi Kreatív Központ Nkft., Pécs MJV Önkormányzata, Ferling Kft., Délnyugat Reklámstúdió., és sok-sok kisebb helyi és környékbeli vállalkozás
  • Minden további infót rólam megtalálsz a blogbejegyzésekben.

Sasvári János

főszerkesztő

Telefon:

06 70 251 34 29

Kiadó:

SIMHO Kft. Adószám: 23123401213, Cégjegyzékszám: 13 09 143901

Médiaajánlat:

szerkesztőseg@fotoblog.hu

Szerzői jogok:

A Fotoblog.hu kiadója a Simho Kft.
A fotoblog.hu domain alatt található oldalak képi, grafikus anyaga és a cikkek, csak és kizárólag a kiadó előzetes írásos engedélyével sokszorosíthatók, továbbíthatók más sajtótermékek számára.
Tilos az oldal tükrözése, információinak továbbítása hír- és linkgyűjtő oldalakra a kiadó előzetes hozzájárulása nélkül.
A hírügynökségek képi és szöveges anyagai is jogvédelmet élveznek, így a magáncélú felhasználást kivéve, tilos a kiadó előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül azt továbbközölni, másolni.
A Fotoblog.hu oldaltól értesüléseket csak úgy szabad átvenni, hogy azt link hivatkozással ellátva, az adott híranyagra pontosan utaljon.
A jogosulatlan felhasználás és utánközlés büntetőjogi felelősséget von maga után!