Nyerj Olympus és Manfrotto termékeket!

A Fotoplus az Olympus és a Manfrotto rajongóinak és leendő felhasználóinak bemutatónapot tart budapesti szaküzletében (1117 Budapest, Nádorliget u. 7/b.), ahol kézbe vehetők az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek is.

2016. június 14-én, kedd-en, 11.00 és 18.00 óra közt a Fotoplus  budapesti üzletébe mindenképpen érdemes ellátogatni, hiszen az első 20 regisztrálót, a helyszínen megajándékozzák egy limitált kiadású, egyedi Olympus vagy Manfrotto pólóval, továbbá a regisztrálók között kisorsolnak egy Olympus TG-860 típusú fényképezőgépet, egy Manfrotto Befree Messenger táskát és egy Olympus meglepetés ajándékcsomagot.

Regisztrálni itt lehet!

A helyszíneken minden résztvevő egy 10% (Olympus) és 20% (Manfrotto) kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben július 31-ig.

Továbbá, ezeken felül, nem csak a regisztrálók, hanem az Olympus-Manfrotto ON Tour 2016 látogatói között kisorsolásra kerül egy E-M10+EZ1442IIR fényképezőgép, egy értékes Manfrotto Befree állvány (MKBFRA4D-BH) és két Olympus ajándékcsomag.

A helyszíneken kitöltött kvíz kérdésekre helyesen válaszolók között egy Olympus 10×50 DPS-I távcsövet és egy Manfrotto PIXI Messenger táskát (MB MA-MS-GY) sorsolnak ki.

A Fotoplus hivatalos oldala itt érhető el a bemutatónapról. 

A Facebook esemény pedig itt található.