Állítólag hamarosan itt a megújult Sony α99 42 megapixellel

A Sony mostanában nagyon erősen rágyúrt a tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépekre, ezért is örvendetes a Sony Rumors azon híre, hogy rövidesen új változattal rukkol elő a japán gyár a tükörreflexes α99-esből. (Korábban arról szóltak fotós berkekben a híresztelések, hogy tükrös gépeket már nem fejleszt a Sony.)  Az A-bajonettes 35 mm-es full-frame érzékelővel rendelkező masina a pletykák szerint 42 megapixeles szenzort kap, 499 AF pontot (dual AF-rendszerben), 4K-s videókat lesz képes készíteni és az α7RII-ben megismert vázon belüli rázkódáscsökkentővel is felszerelik. Továbbá: javítanak az akkumulátor teljesítményén és marad a dupla memóriakártya foglalat természetesen.
Ha tudja hozni az általunk is tesztelt Sony α7RII színvonalát képminőségben és felülmúlja gyorsaságát, akkor azt hiszem egy igazán parádés gépet kaphatnak majd a fotósok!
A Sony Roumors a fényképezőgépről szóló pletyka mellett azzal is felcsigázza a márka tükörreflexes rajongóit, hogy várhatóan a géppel együtt érkezik egy 24-105 mm-es f/4-es fényerejű zoom optika is.