Szeptember-októberi fotópályázat a Fotoblog.hu-n!

Májusi játékunkra is rengetegen küldtek be fényképet, a számos fotó közül nem is tudtunk dönteni igazságosan, így nem egy, hanem három díjazottunk is volt! Az abszolút győztes dr. Tóth-Piusz István lett Pesti tükör című alkotásával, nyereménye egy 50 x 40 cm-es vászonkép volt felvételéből.

toth-piusz
Budapest – Olympus SP-320 – ISO 800 – f/2.80 – 1/250 – 3.49 mm

Két második helyezettet hirdettünk:   Horváth Zoltán  és  dr. Tóta Krisztián lett az a szerencsés, aki vászonképen is megkaphatta nyertes fényképének mását.

horvath-zoltan
Hertelendi dombok, Canon EOS 6D :Tamron 70-200mm 2.8, 1/1000 s, f4, ISO 200, -0.33 eV, 139 mm.
tota-krisztian
Térmozaik, (Budapest, Kálvin tér), Nikon D90, 18-105 mm f/3.5-5.6, f/5.6 5 sec – 0.3 EV ISO 200 34 mm

Nyerteseink a vászonképeket átvették tőlünk és el is küldték erről a fényképet, arra buzdítván a fotósokat, hogy ismét sokan töltsék fel szeptember 15 és október 15 közt fényképeiket Facebook oldalunkra!

Tóth-Piusz István
dr. Tóth-Piusz István
horvath-zoltan
Horváth Zoltán
_dsc0037_col_kis_960-px
dr. Tóta Krisztián

Most szeptember-október hónapokra hirdetünk hasonló játékot! Ismét lehet Facebook oldalunkra képeket feltölteni, az alábbi szabályok szerint:

Ahhoz, hogy nyerhess, lájkold Facebook oldalunkat és töltsd fel fényképed az üzenőfalra, melyet egy-egy szakvéleménnyel látunk el.

Játékszabályok:

Lájkold Facebook oldalunkat!

Minden esetben csak valós személy tölthet fel fényképet.

A fotó feltöltőjének garantálnia kell, hogy a Facebook felületünkre beküldött fényképe a saját szerzeménye!

Minden esetben kötelező megadni az EXIF-adatokat és a készítés helyszínét, idejét!

A témaválasztást a feltöltőre bízzuk, de a felvétel személyiségi jogot nem sérthet, nem uszíthat etnikai, vallási és egyéb kisebbségek ellen!

Egy játékos maximum 6 fényképpel nevezhet!

A feltöltött képeket Facebook-oldalunkon megoszthatjuk, honlapunkon a szerző nevével ellátva publikálhatjuk.

A feltöltött képek jogtulajdona továbbra is a szerzőt illeti, azt harmadik félnek nem értékesíthetjük!

Nyertest szakmai zsűri választja ki. A győztes képet művészi, egyediségi szempontból választjuk ki, a képre érkezett lájkok és megosztások is irányadóak lesznek a zsűrinek.

A fotót tetszőleges technikával készítheti a beküldő, a képek utólagos szerkesztése során elemeket nem helyezhet el digitálisan a szerző, kiretusálni is csak zavaró részleteket (belógó vezeték, KRESZ-tábla, stb..) lehet, mely nem módosítja a kép lényegét.

Nyeremények:

A legjobb kép tulajdonosát egy 50 x 40 cm-es vászonképpel jutalmazzuk a beküldött fotójával! Ismét két második helyezettet hirdetünk, akik 30 cm x 40 cm-es képet kapnak tőlünk!

A játék nevezési határideje: 2016 október 15. 23:59

Nyertest 2016 október 20-ig hirdetünk! Fontos, hogy a nyertes fényképét, eredményhirdetés után, október 25-ig elküldje részünkre teljes felbontásban (minimum méret: 2500 x 2500 pixel, az arány itt csak irányadó) telefonszáma, lakcímével együtt a szerkesztoseg@fotoblog.hu e-mailcímre!

Szép fényeket kívánunk!