Jakab Róbert felvétele a hónap fotója nálunk!

Márciusi játékunkra sok fénykép érkezett, köztük igen nívós felvételek. Kifejezetten elnyerte a tetszésünket Egry Dóra pécsi fényképe, Régi-Mezei Zsuzsa fotója, Horváth Csaba csillagjárós alkotása, Várdai Tibor Álomvölgy című képe, Horvát Zoltán hajnali fotója és Mag Norbert ködös felvétele a Pécsi Dómról. Külön kiemeljük Gauzer Attila fotóit, akinek köszönjük, hogy sok szép képpel lepett meg minket! 

Azonban a képekre leadott lájkok segítették a döntést: Jakab Róbert – szintén pécsi fényképe a Havihegyi kápolnáról – lett a Fotoblog.hu-n a hónap fotója!

Varázslatos pillanatot kapott el az alkotó, olyat, ami megismételhetetlen. A színek, a finom részletek igazán kecsessé teszik a fényképet, mint ha egy mennyei nyugalommal megáldott kis álomszerű szigetecske lenne.  Nagy türelem kell a szerencse mellett egy ilyen kép elkészítéséhez és nem utolsó sorban jó szem is! A kép szerkesztésében a szűkebb vágást javasolnánk, fent kissé nagyobb a tér érzésünk szerint, mindez azonban mit sem von le ebből a fantasztikus hangulatból, amit a kép átad a szemlélőjének!

Gratulálunk! Jakab Róbert nyereménye egy 30 x 40 cm-es vászonkép ebből a fényképből elkészítve!

jakab-robert-foto-havihegy

A nyertessel felvettük a kapcsolatot. A nyereményátadóról itt a Fotoblog.hu oldalon is beszámolunk!