Kényelem egész nyáron – női és lányka fehérneműk között válogattunk

Eljött a pihepuha, kényelmes, könnyű anyagokból készült darabok ideje!
Fehérnemű választék a Tchibo webáruházban - női alsó, női melltartó, gyerek body, gyerekruha, hálóing

Eljött a pihepuha, kényelmes, könnyű anyagokból készült darabok ideje! Legyen szó hálóruháról, ágyneműről, gyerekruhákról vagy fehérneműről, a Tchibo webáruház heti ajánlatában mindegyiket megtaláljuk, ráadásul igazán az évszakhoz illő, vidám színösszeállításokban! Sosem volt könnyebb tetőtől talpig kényelmesen felöltözni, kattintsunk hát, és válogassunk kedvünkre a színpompás kínálatból!

Napközben sem kell lemondanunk sem a vidám mintákról, sem a puha és kényelmes anyagokról: ha ezeket szeretnénk viselni reggeltől estig, akkor az alapvetően pöttyös, a derékrésznél pedig virágmintás anyagból készült jersey rövidnadrág lehet az új kedvencünk! A széles, rugalmas derékrész bősége megkötővel állítható, így biztosan a lehető legkényelmesebbre állíthatjuk be, a biopamuttal készült sztreccs anyag pedig egész nap kellemes viseletet biztosít!

Mi lehet jobb, mint az ágyból kipattanva (komótosabbak esetén szépen lassan kióvatoskodva) egyből tetőtől talpig virágba borulni? Ha szeretnénk kipróbálni az érzést, akkor válasszuk a virágmintás köpenyt pöttyös szegélyekkel és övvel – ez a darab a minta arányait tekintve gyakorlatilag a rövidnadrág fordítottja, anyagát és puhaságát tekintve viszont teljesen azonos vele, így biztosan segít, hogy a reggel a felkelés után is kellemesen folytatódjon! A térdig érő köpeny bőségét a háton rögzített megkötővel szabályozhatjuk, így az a veszély sem fenyeget, hogy esetleg elhagyjuk az övet.

Amellett, hogy tetőtől talpig felöltözhetünk a kínálat vidám mintás darabjaiból, a fehérneműinket is kiválaszthatjuk közülük! Egymáshoz passzoló, 2 darabból álló alsó-szettet és puha kosaras melltartót is találunk az ajánlatok között, mindegyiket selymesen fénylő, microtouch anyagból. A melltartó merevítő nélkül, lágyan formál, elöl középen apró, de mutatós virággal díszített, pántjai állítható hosszúságúak, SoftSeal® kapcsai pedig háromszorosan állíthatók. Az alsók derékrésze elöl finom csipkével és apró virággal díszített, belül pamut lépésbetét gondoskodik a kényelemről. Az elasztánnak köszönhetően formatartó és tökéletesen áll, akármelyik mintával válasszuk is: rózsaszínben, kék pöttyösben, vagy épp apró, sárgás-rózsaszínes virágokkal.

Kislányok számára is rengeteg virágos ötletet tartalmaz a heti ajánlat, nappalra és éjszakára is: utóbbira remek példa az A vonalú hálóing, rózsaszín pöttyös felső résszel, világoskék szegélyekkel. A puha, biopamutból készült anyag bőrbarát, kellemes viseletet biztosít, szinte garantálja a kellemes álmokat az éjszakára.

A legkisebbek számára is választhatunk a virágmintás kínálatból, hiszen bőrbarát tiszta biopamutból készült, rövid ujjú bodykat is kaphatunk, három darabos szettben! A finoman bordázott anyagú body-k a legkisebb méretben (62/68) átlapolós fazonban érkeznek, amelyek a patentgombokkal teljesen szétnyithatók, 74/80 mérettől csónaknyakú fazon érkezik, amely csak alul nyitható. A szettben egy rózsaszín pöttyös, egy rózsaszín csíkos, és egy virágmintás body található.

Nem csak a ruhánkon hordhatjuk a kínáltra annyira jellemző virágokat, hanem a hajunkba is tűzhetjük őket! A virágos hajdíszkészletben 1 rugalmas hajpánt, és 2 hajcsatt érkezik, nyárias színű textilvirágokkal, amelyekkel többféle frizurát is feldobhatunk! A hajpánton 5, a csattokon 1-1 virág található, rózsaszín és kék színekben! Akár lófarok, akár kiengedett, hosszan omló tincsek, a virágos kiegészítők, garantáltan romantikus, nyári hangulatot varázsolnak általuk!

A kiegészítők sorába tartozik az öntapadós jegyzettömb készlet is, amiben virág, és lepkemintás jegyzetlapok és egy golyóstoll találhatók, világoskék alapon virágmintás, keményfedelű tartóban. A 6 különböző formájú jegyzetlap mindegyikéből 100 db található a készletben. A lapok bármilyen sima felületen megtapadnak, majd onnan nyom nélkül eltávolíthatók, ezen kívül az FSC® szabványnak megfelelő papírból készültek. Ez nem más, mint a Forest Stewardship Council® rövidítése, ami a felelősségteljes erdőgazdálkodás egyetlen világszerte elismert tanúsítási rendszere, melynek lényege az erdőkkel való felelősségteljes bánásmód.

A teljes kínálatban találhatók még ágyneműhuzatok, ágytakarók, különféle kiegészítők és további kényelmes otthoni darabok, kicsiknek és nagyoknak egyaránt - érdemes tehát kattintani, és alaposan átböngészni az összes ajánlatot!

Kapcsolódó cikkek