Fotózz és pályázz! Legyél Te a Tamron nagykövete!

A Tamron hazai képviselete pályázatot hirdet, melynek lényege, hogy a pályázók bemutatják eszközparkjukat és portfoliójukat, megadják elérhetőségeiket, majd a Tamron Magyarország három nyertes pályázót választ a hozzá eljuttatott anyagok alapján. A nyertes pályázók 1 hónapra a Tamron nagykövetei lesznek, feladatuk, hogy fotókat készítsenek az általuk választott maximum három darab prémium kategóriás objetívvel. Az objektíveket a Tamron ingyenesen bocsátja a pályázók rendelkezésére.

tamron-palyazat

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó pályázata keretében bemutassa eszközparkját, benyújtsa rövid portfolióját elérhetőségeivel együtt az tamron@computeremporium.hu emailcímre.
A pályázaton való részvétel további feltétele, hogy a pályázó vállalja, 1 hónap alatt legalább 4 fotós projektben használja a Tamron által a rendelkezésére bocsátott objektíveket, továbbá minden projektből legalább 10 fényképet a Tamron Magyarország részére elektronikus formában átad. További feltétel, hogy a pályázó hozzájáruljon ahhoz, hogy az átadott képeket a Tamron a jövőben promóciós anyagaiban bármilyen módon felhasználhassa.

A pályázatok benyújtására 2016. április 24- ig van lehetőség. 2015. április 27-én a Tamron Magyarország három nyertest választ a pályázók közül. A kiválasztás teljesen szubjektív módon történik, a Tamron hazai képviselői döntik el a beküldött pályázati anyagok alapján, mely pályázók lesznek a győztesek.
2015. április 27-én a Tamron a három nyertes pályázó nevét közzéteszi a Facebook oldalán és a tamron.hu-n. Ezt követően a tamron felveszi a nyertes pályázókkal a kapcsolatot – a pályázatban megadott elérhetőségeiken – és a pályázók lehetőséget kapnak arra, hogy a Tamron által ingyenesen biztosított objektívekkel egy hónapon keresztül fotózzanak.

A pályázatnak tárgyi nyereménye nincsen. A pályázók nyereménye, hogy a Tamron által rendelkezésükre bocsátott objektívekkel egy hónapon keresztül fotózhatnak megkötések nélkül, valamint munkáik egy részét a Tamron Magyarország közzéteszi weboldalán, a Problog Magazinban és Facebook oldalán is. Továbbá a pályázó a hónap végén lehetőséget kap arra, hogy a Tamron pályázatban résztvevő objektívjeiből egyszeri alkalommal a javasolt fogyasztói ártól 15%-al olcsóbban vásároljon. (Egy típusú termékből csak egy darab vásárolható.)

A pályázatban igényelhető Tamron objektívek listája:
• 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO
• 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC
• SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD
• SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD
• SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD
• SP 35mm f/1.8 Di VC USD
• SP 45mm f/1.8 Di VC USD
• SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD
• SP 90mm f/2.8 Di Macro 1:1 VC USD

A pályázat hivatalos honlapja itt érhető el.