Legyen Tied a hónap fotója a Fotoblog.hu-n! Vászonképpel jutalmazzuk a nyertest!

Legyen a Te fényképed a hónap fotója az oldalunkon! A legjobb kép tulajdonosát egy 30 cm x 40 cm-es vászonképpel jutalmazzuk a beküldött fotójával!

Ahhoz, hogy nyerhess, lájkold Facebook oldalunkat és töltsd fel fényképed az üzenőfalra, melyet egy-egy szakvéleménnyel látunk el.

Játékszabályok:

Lájkold Facebook oldalunkat!

Minden esetben csak valós személy tölthet fel fényképet.

A fotó feltöltőjének garantálnia kell, hogy a Facebook felületünkre beküldött fényképe a saját szerzeménye!

Minden esetben kötelező megadni az EXIF-adatokat és a készítés helyszínét!

A témaválasztást a feltöltőre bízzuk, de a felvétel személyiségi jogot nem sérthet, nem uszíthat etnikai, vallási és egyéb kisebbségek ellen!

A feltöltött képeket Facebook-oldalunkon megoszthatjuk, honlapunkon a szerző nevével ellátva publikálhatjuk.

A feltöltött képek jogtulajdona továbbra is a szerzőt illeti, azt harmadik félnek nem értékesíthetjük!

Nyertest szakmai zsűri választja ki. A győztes képet művészi, egyediségi szempontból választjuk ki, a képre érkezett lájkok és megosztások is irányadóak lesznek a zsűrinek.

A fotót tetszőleges technikával készítheti a beküldő, a képek utólagos szerkesztése során elemeket nem helyezhet el digitálisan a szerző, kiretusálni is csak zavaró részleteket (belógó vezeték, KRESZ-tábla, stb..) lehet, mely nem módosítja a kép lényegét.

A játék nevezési határideje: 2016 március 31. 23:59

Nyertest 2016 április 8-ig hirdetünk, akinek jutalma egy 30 cm x 40 cm-es vászonkép az általa beküldött fényképről. Ezért mindenképpen fontos, hogy a nyertes fényképét, legkésőbb április 7-ig teljes felbontásban (minimum méret: 2500 x 2500 pixel, az arány itt csak irányadó) telefonszáma, lakcímével együtt elküldje a szerkesztoseg@fotoblog.hu e-mailcímre!

Egy játékos maximum 6 fényképpel nevezhet!

Szép fényeket kívánunk!