Friss pletykák, hírek röviden, a Canon háza tájáról

– Már képek is kiszivárogtak a Canon frissített videókamerájáról az XC15-ről, sajnos bővebb paramétereket egyelőre nem tudni róla. (Képek forrása: digicame-info.com)

canon_xc15_t001 canon_xc15_b001 canon_xc15_f003 canon_xc15_f001

– Frissül a Canon 1Dx Mark II firmware. A frissítések főleg az vezeték nélküli adatátvitelben hoznak újdonságokat, amit a nemzetközi hírügynökségeknek dolgozó, professzionális fotóriporterek fognak sokra értékelni, továbbá a kijelző színárnyalat jobban testre szabhatóbb lesz.

canon 1 dx mk II

– A Canon 7D Mark II firmware is frissül. Támogatni fogja a WI-FI adapteres W-E1 kártyát, és az új 18-135 mm-es objektív adataival egészül ki a lencsekorrekciós listája.

eos-7d-mark-ii-dslr-efs-front-d

 

– Még ebben az évben kijön a Canon EF 70-300 mm-es f/4-5,6 IS USM frissített változata.

Canon+EF+70-300mm+f+4-5.6+IS+USM

– Várhatóan megjelenik a Canon M3 utóda M5 néven és lehetséges, hogy még egy tükör nélküli, cserélhető objektíves gép is jön állítólag.

canon-eos-m3

  • A Canon bejelentette, hogy kifejlesztette az új típusú CMOS érzékelőt, ami rendelkezik rendelkezik “központi zár” funkcióval, ez lehetővé teszi a torzításmentes képalkotást még amikor gyorsan mozgó tárgyak vonulnak el a kamera előtt. Új jelleolvasás rendszert és az új pixel struktúrát is alkottak hozzá, amely jelentősen csökkenti a zajt és szélesebb dinamikatartományt biztosít. Az új technológiát egyelőre nem a hétköznapi felhasználóknál alkalmazott kameráknál hasznosítja a japán gyár, hanem a TV-s, mozis iparban.

canon cmos

Forrás: Canonrumors.com